Direktlänk till inlägg 5 mars 2015
För 4 per
800 g benfri kotlett i bit
1 st gullök
1 krm salt
1/2 krm peppar
1 krm Timjan
1 krm Mynta
5 dl grädde
1 msk misenamjöl
Gör så här
Ta kotlett biten och krydda med salt peppar timjan och mynta
lägg sedan kotletten i en stekpanna och bryn alla sidor väl
Lägg den sedan i en ungsform häll i ca 4 dl vatten ställ in formen i ungnen på 200-220grader
Skala och gör klart potatisen
Såsen
Ta fonden som blir utav kotletten Sila den och häll den i en kastrull låt koka upp
Häll sedan i grädden och krydda med salt och peppar
Servera med Grönsaker Hoppas det smakar God Spis
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
|||||||||
2 |
3 |
4 |
5 | 6 |
7 |
8 |
|||
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
|||
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
|||
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
|||
30 |
31 |
||||||||
|