Direktlänk till inlägg 12 februari 2015
Detta behöver du
1st Falukorv ring(ca800g)
1, Rödlök
3 msk tomat pure
2 sr skjälkar persilja
1/2 krm timjan
Salt och peppar
3 dl Basmat ris
6,5dl vatten
1 st gransaks buljongtärning
Börja med att koka riset
Medans riset kokar så börja med att skära upp falukorven i tärningar (ca 1cm stora)
Hacka sedan löken och persiljan
Bryn på löken och persiljan i stekpannan och häll sedan i det i en kastrull i hopp med korven
Lägg i lite margarin och låt korven och löken,persiljan blandas ordentligt
Töm på lite grädde (ca 2-3dl)Lägg i tomatpuren och kryddorna låt det skjuda en stund
( 7-10min) på låg värme
Nu borde även riset vara klart så det är bara att servera och äta med behag
Hoppas att det smakar och God spis
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
|||||||||
2 |
3 |
4 | 5 | 6 | 7 |
8 |
|||
9 |
10 |
11 |
12 | 13 | 14 |
15 |
|||
16 |
17 |
18 | 19 | 20 |
21 |
22 |
|||
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
||||
|