Direktlänk till inlägg 12 februari 2015
Panerad sejfile med Skagenremolad och potatis mos
4 st sejfile
3 dl ströbröd
2 st Stora ägg
salt peppar
1 krm torkad dill
8-10 potatis (medel stora)
Börja med att skala potatisen
Skär sedan potatisen i mindre bitar (kok tiden blir kortare )
Blanda sedan strö brödet och kryddorna samt dillen i en skål ( eller djup tallrik)
Knäck seda äggen i en djup tallrik (vispa med en gaffel)
Panera sedan fisken (doppa den först i ägget sedan i ströbrödet)
stek på medelvärme i ca 3-4min på varje sida
Potatis moset brukar jag mosa med smöret och grädden för att få det så luftigt som möjligt
krydda efter behag
Skagenremoladen
5 dl crame frech
2-3 msk Majonäs
1 tsk fransk senap
200g räkor
2-3 st krabstick
1 liten chalottenlök
4-5 färska champinjoner
2 krm dill
salt och peppar
Gör så här
Hacka löken och champinjonerna
Skär krabsticken i små bitar
Blanda sedan crame frechen,fransk senap och majonäsen
lägg sedan i Champinjonerna,löken,räkorna,krabsticken och dillen
Blanda mycket väl Krydda sedan med salt och peppar efter behag
Hoppas det smakar
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
|||||||||
2 |
3 |
4 | 5 | 6 | 7 |
8 |
|||
9 |
10 |
11 |
12 | 13 | 14 |
15 |
|||
16 |
17 |
18 | 19 | 20 |
21 |
22 |
|||
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
||||
|